TERMENI SI CONDITII

INTRODUCERE

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul autohauss.ro reprezinta  acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, obligatia utilizatorului este sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

CONTINUT SI DREPTURI DE AUTOR

Continutul si designul site-ului apartin autohauss.ro si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara o permisiune scrisa din partea autohauss.ro

autohauss.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

autohauss.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. autohauss.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

 COMENZI SI CERERI

In cazul in care autohauss.ro considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

In cazul produselor care se fabrica doar pe comanda speciala (ex. flanse de adaptare, distantiere de adaptare, piulite speciale, etc ) SC AUTOHAUSS RADU SRL va solicita un avans de minim 40% din valoarea comenzii. Avansul se va achita de catre client in baza unei facturi proforme. Pentru comenzi speciale, comanda se va plasa telfonic urmand sa i se furnizeze clientului factura proforma pe adresa de e-mail. Dupa achitarea facturii proforme, comanda se va inregistra in productie.

Pentru produsele fabricate pe comanda, executate strict dupa cerintele clientului, avansul nu se returneaza in cazul in care clientul doreste sa renunte la comanda. 

In cazul produselor care nu sunt fabricate strict pe comanda(custom), iar clientul doreste sa renunte la comanda, avansul ramane in contul clientului, putand sa achizitioneze alte produse in contravaloarea avansului. In acest caz, taxele de transport vor fi suportate exclusiv de client si scazute din avans. 

DISPOZITII FINALE

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la termenii si conditiile prevazute in acest document.

autohauss.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor in acest document.

Aveti intrebari? 

contact@autohauss.ro 

Program 

Luni  – Vineri 09:00 – 17:00 

Telefon 

0757 664 560