POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

PRELUCRAREA DATELOR CONFORM GDPR

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, autohauss.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

SCOPUL COLECTARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Scopul colectarii datelor este: furnizarea serviciilor si produselor conform ofertei curente. Sunteti obligat(a) sa furnizati aceste date, ele fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor sau produselor furnizate.

autohauss.ro va retine datele dvs personale precum: nume, prenume, adresa de email, adresa de facturare si de livrare, numar de telefon sau date de identificare fiscala si le va folosi doar in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe autohauss.ro, privind evolutia si starea comenzilor, cat si in vedera indeplinirii formalitatilor de comanda (eliberare facturi, chitante, AWB-uri).

DREPTUL DE A VA OPUNE ASUPRA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii serviciului sau produsului. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si, dupa caz, sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile nationale/europene/mondiale de inregistrare.

Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.​

Consultanta specializata

contact@autohauss.ro 

Livrare rapida din stoc

Expediere rapida prin curier.

Telefon 

0757 664 560